Despre America, the land of Do-Nothing-Get-Paid

Abia mă obişnuisem cu palmierii şi mă resemnasem la gândul că trebuie să mă trezesc la 5:45 de cinci ori pe săptămână, că am fost informată că mi s-au schimbat şi atribuţiile, şi programul. Şi nu o dată, ci de patru ori. Adică de patru ori au ţinut managerii să-mi sublinieze faptul că îmi fac o favoare făcând rocada între mine şi colegul meu din Belarus.

Se pare că sunt prea fragilă şi pentru udat flori, fiindcă şefu’ ăl mare, ce s-a gândit el? Să-mi dea bani ca să stau degeaba.  Aşadar, de aci înainte voi petrece doar două zile pe săptămână în ipostaza de „fata cu furtunul”. Alte trei zile se vor târâi în timp ce eu voi sta în soare câte opt ore, să străjuiesc intrarea în parcarea Holiday Inn precum Cerber pe cea din Infern. Păcat. Tocmai când începusem să mă simt şi eu bine printre puţinii mei colegi. Şi tocmai când începusem să primesc şi eu complimente. Da, da, complimente. Un nene mi-a zis că o să mă ia şi la el la grădină, pentru că sunt „good with the hose” (or was it „hoes”?). Şi tocmai când începusem să mă pricep la „taking my time”: de exemplu, astăzi am umplut, cărat şi vărsat, într-un mod magistral, zece stropitori într-o oră.

Se vede treaba că pe aici oamenii nu ţin morţiş la eficienţă. N-aş putea spune că noile deprinderi nu-mi vor fi de un real folos în viitorul (foarte) apropiat. Voi învăţa să frec menta cu măiestrie, voi face o artă din statul degeaba… şi voi fi plătită pentru asta. Mă voi simţi super-calificată după experienţa cu parcarea. Voi putea ocupa orice poziţie în care a nu face nimic e un element cheie, de la sperietoare de ciori până la secretară într-o facultate. Acestea fiind spuse, mă duc să-mi exersez talentele. Şi să mănânc.

Auf wiederschreiben!

Reclame

2 răspunsuri to “Despre America, the land of Do-Nothing-Get-Paid”

  1. Bah, asa bine o duci? Ma bucur ca o sa devii o maestra a statului degeaba, pt ca voi avea de la cine lua lectii.

    PS. Si yo lucrez si fac cam tot asta, deci astept sa impartasim impresii despre statul degeaba, si primit bani.

    PS2. Have in the US.

  2. Ciapadan, vreau sa zic ca m-ai salvat de la ore bune de plictiseala cu jocurile de pe telefon….alea pe care mi le-ai dat in iarna. Fii mandru, ai facut o fapta buna! :))


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: